Meistä


Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia matka- ja matkailupalveluja yhdistämällä energian ja innostuksen vuosien kokemuksella. Suurin tyytyväisyytemme palvelee palvelee paljon tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat kokeneet ilon ja inspiraation matkalla.


Yritys on perustettu vuonna 2015, ja Travel Paradise on keskittänyt pyrkimyksiään tuottaa quatlity matkustaa vastaamalla tarpeiden aikojen ennakoida tulevaisuuden vaatimuksia.


Travel Paradise on rekisteröity Suomen matkailutoimistoon matkanjärjestäjille valtion rekisterissä.
Tärkein turistisuunta on Sri Lanka (Ceylon Island), joka on suosittu rannoistaan ja nähtävyyksistä. Toiset ovat lomakohteita Malediiveillä ja Seychellit, Mauritius, matkat Intiassa (nähtävyyksiä ja lomaa Goa ja Kerala), Malesia (retket Kuala Lumpurissa, Langkawin, Penangin ja Borneon retket), Indonesia (Bintan, Bali), Singapore , Thaimaasta ja Arabiemiirikunnista.


Yritys on myös IATA: n (International Air Transport Association) jäsen. Eri aikoina Travel Paradise sai parhaan edustajan johtavien lentoyhtiöiden kanssa, mikä antoi meille suuremman edun kuntapaikoihin, myös asiakkaidemme monimutkaisissa tilanteissa ja päivinä.

  1. Yrityksemme tarjoamat pääpalvelut ovat:
  2. Ryhmä- ja yksittäisten retkien järjestäminen;
  3. VIP-kierrosten järjestäminen;
  4. Yrityspalvelut;
  5. Suomen ja ulkomaisten lentoyhtiöiden säännöllisten lentojen varaus ja lipunmyynti;
  6. Hotellivaraukset Suomessa ja ulkomailla;
  7. Junalippujen myynti Suomessa, IVY-maissa ja Euroopassa;
  8. Sairausvakuutus Suomessa ja ulkomaille matkustaville.

Tulet huomaamaan, että Travel Paradise matkatoimisto on melko monipuolinen. Käytämme monimuotoisuutta matkailualalla ja sen ulkopuolella erilaisten globaalien ongelmien käsittelemiseksi. Suunnittelemalla ja järjestämällä tapahtumia käsittelemme nykyisiä kysymyksiä, kuten ympäristöä ja kansainvälisiä suhteita. Kaventamme ihmisten välistä väärinkäsityksiä edistämällä kansainvälistä liiketoimintaa ja kulttuurivaihtoa ja toimimalla tärkeänä tietolähteenä.

Travel Paradisilla on johtava asema matkailu- ja matkailuteollisuudessa, minkä seurauksena olemme saaneet useita palkintoja ja tunnustusta johtavilta lentoyhtiöiltä.
Travel Paradise sitoutuu jatkossakin tarjoamaan laajan valikoiman innovatiivisia ideoita ja laadukkaita palveluita johtajana ihmiskunnan rikastamisen edistämisessä ja maailmanlaajuistumisessa, kun aloitamme matkasta tähän kaksikymmentä ensimmäisen vuosisadan ajan.

Maestro Card Visa Electron Master Master Play Store Apple Apple Apple Apple

©2018 Travel Paradise | All rights reserved